Med traditionelle teknikker, godt håndværk, kompromisløs kvalitet og danske designrødder har Fabula Living på få år slået sit navn fast som en international designvirksomhed.

Vi er drevet af at fortælle historier med vores moderne håndlavede tæpper, der forener den skandinaviske designtradition og enkle, sofistikerede stil med gamle væveteknikker.

Kollektion 2022

Et pift af glæde

Hver eneste nye kollektion handler om at forny og styrke vores stærke DNA, at skabe tidløs, klassisk design med et moderne twist og altid tilføje noget ekstra, en stemning og en fornemmelse, så vores tæpper bliver som aftryk af den tid, vi lever i.

2022-kollektionen giver varme og forstærker glæden i hjemmet, og med de fire nye designs har vi igen været helt nede i detaljen for at ramme den ultimative kvalitet, både når det gælder farver, design og materialer.

To af de nye designs, Fleur og Daisy, er designet af vores mangeårige samarbejdspartner og anerkendte tekstildesigner Lisbet Friis. Med farver som orange, strågrøn, ask, mos og gyldne toner og striber i en subtil og stærk dans giver de to nyheder et varmt og forfriskende pift i hjemmet.

Jens Schrøder Landberg har designet et helt rent uldtæppe Humle og et tykt luv-tæppe Vidar, der på hver deres måde er lækre luksuriøse på den underspillede måde og giver masser af varme og hygge.

Vi har også fornøjelsen af at præsentere vores nye udvidede kollektion af løbere, som er en fleksibel og nem måde at opdatere og skabe nyt liv og stemning med vores høje kvalitet og karakteristiske æstetik.
Fem designs og i alt 15 løbere giver mulighed for at lege med klassisk og moderne stil på utallige måder.


Løber kollektion

Opdater - forny - genbrug igen og igen

Vores hjem afspejler vores humør, og et mindre tæppe som en løber er en genial måde at give hjemmet et smukt pift på. En løber kan noget helt særligt i indretningen - en fleksibel, alsidig og nem løsning, der forandrer og forvandler stemningen i en gang, et lille rum eller et køkken.

Med vores løbere forsøger vi som altid at skabe noget nyt og spændende uden at gå på kompromis med vores DNA, og løberne er skabt med vores sædvanlige omhyggelige fokus på hver eneste detalje, sublim kvalitet og bæredygtigt design.

Den nye kollektion af løbere tilbyder vores æstetiske udtryk, høje kvalitet og holdbarhed i et mindre format, der skaber hurtig forandring og nemt kan rulles sammen og bruges igen og igen andre steder i hjemmet.

Kollektionen består af fem designs, i alt 15 forskellige løbere med masser af muligheder for at lege med farver og striber, fra det mere sofistikerede sprælske til det klassiske. Vælg mellem vores nye designs Fleur og Daisy, som kommer i både beroligende mørkere toner og intense varmere gyldne og orange farver, eller vores populære Rosemary, Poppy og Veronica designs.