Med traditionelle teknikker, godt håndværk, kompromisløs kvalitet og danske designrødder har Fabula Living på få år slået sit navn fast som en international designvirksomhed.

Vi er drevet af at fortælle historier med vores moderne håndlavede tæpper, der forener den skandinaviske designtradition og enkle, sofistikerede stil med gamle væveteknikker.

Kollektion 2019 - Raffineret designarv

Den store nyhed i 2019 kollektionen er gammel. Fabula Living lancerer et originalt design fra 50erne designet af den ikoniske arkitekt Mogens Koch. Ea-tæppet forener kvadratisk æstetik, dansk designarv og moderne håndværk.

Det på en gang enkle og karismatiske design er blevet genskabt i en særlig eksklusiv kvalitet af den bedste new zealandske uld, der har gjort det muligt at ramme balancen mellem harmoni og kontrast i det originale smukke design. En farvepalet af beige, koksgrå, grøn og ocean fremhæver essensen af Mogens Kochs tidløse design.

Kollektionen 2019 byder også på nyt fra designerne Lisbet Friis og Jens Landberg Schrøder. Nyhederne Lily, Bellis, Ask og Rolf bygger videre på ambitionen om at berige boligen med ren skandinavisk æstetik i den bedste kvalitet.

Den tætte forbindelse til naturen bider sig endnu mere fast med naturligt, ufarvet uld og flere tæpper i grønlige farver. Toner som marmor og orientalsk rød inspireret af ædelstene løfter kollektionen med et pift af magi og mættet luksus.

Nyhederne og samarbejdet med Mogens Koch understreger mere end nogensinde passionen for at bygge videre på ældgamle teknikker, skandinavisk designarv og skabe nyt moderne design.