Med traditionelle teknikker, godt håndværk, kompromisløs kvalitet og danske designrødder har Fabula Living på få år slået sit navn fast som en international designvirksomhed.

Vi er drevet af at fortælle historier med vores moderne håndlavede tæpper, der forener den skandinaviske designtradition og enkle, sofistikerede stil med gamle væveteknikker.

2018 kollektionen - I pagt med naturen

Raffineret enkelhed, klassisk med et twist, udsøgt kvalitet og godt håndværk - og endnu mere i pagt med naturen. Kollektionen 2018 hylder selve kernen i vores designfilosofi.

De otte nye designs er inspireret af naturlige landskaber og spænder farvemæssigt fra stille neutrale nuancer, sort, grå og koks til nogle få iøjefaldende farver som varm terrakotta og petroleumsgrøn.

Som altid afspejler kollektionen en kompromisløs ambition om at give liv til nye ideer på den bedste og mest naturlige måde. Nogle af de mest spændende nyheder er opstået efter omfattende eksperimenter, hvilket resulterede i et helt nyt materiale i vores kollektion.

Vi introducerer udsøgte papirgarnstæpper holdt i diskrete mønstre og afdæmpede naturlige nuancer, som forstærker garnets naturlige kvaliteter. De ekstremt stærke og holdbare tæpper bliver skabt efter samme høje kvalitetskrav som vores håndvævede tæpper i uld.

Både de nye uldtæpper og tæpperne i papirgarn bidrager med endnu mere raffineret skønhed til vores samlede kollektion. Alle tæpper er enkle og alsidige nok til at supplere enhver stil og bringer drømmen om at være tættere på naturen ind i moderne hjem.