Med traditionelle teknikker, godt håndværk, kompromisløs kvalitet og danske designrødder har Fabula Living på få år slået sit navn fast som en international designvirksomhed.

Vi er drevet af at fortælle historier med vores moderne håndlavede tæpper, der forener den skandinaviske designtradition og enkle, sofistikerede stil med gamle væveteknikker.

2020 kollektionen

Et glamourøs strejf, klassiske mønstre og smuk funktionalitet. 2020-kollektionen byder på spændende nye designs skabt i den kompromisløse kvalitet, der løber som en rød tråd gennem Fabula Living. Vi introducerer to moderne, fladvævede kelimtæpper og fire tykke luvtæpper.

Alle seks design sprudler i eksklusive naturlige farver som oliven, sølvgrå, petroleum, off white og grafit. Med en kombination af den bedste newzealandske uld, en tyk, blød og tilpas lang luv og sofistikerede mønstre som sildeben tilfører Gro, Gisli, Calla og Aster moderne glamour og en behagelig dybde og struktur i indretningen.

De to fladvævede tæpper på hørkæde, Njord og Felicia, giver med deres mere rolige, subtile nuancer og diskrete mønstre et lidt mere uhøjtideligt og alsidigt look. De nye designs er en hyldest til det ypperste håndværk.

Vi samarbejder med vævere, der konstant formår at følge med vores krav og sikrer, at hver eneste nye kollektion byder på stadigt mere komplicerede mønstre og strukturer i eksklusiv kvalitet.