Fagus
Om
Køb
Design og farver
Designer
Pleje

Fagus

Vævet papirtæppe

Med udsøgt enkelhed og rene naturmaterialer tilføjer Fagus en naturlig stemning i et hjem. Den fine fornemmelse er forstærket af de neutrale nuancer som grå, kul, natur og beige. Vævet med papirgarn på et filt-underlag har dette tæppe en meget raffineret og flad overflade med en livlig skyggeeffekt i strukturen. Da tæppet er vævet med én stærk tråd, er resultatet et meget holdbart og praktisk produkt. 

FAGUS

Design Lisbet Friis

Vævet papirtæppe med 3mm bagside i uldfilt

Størrelser: 170x240 cm, 200x300 cm, 250x350 cm

Farver: 1416 koksgrå/grå, 1425 koksgrå/natur, 1612 grå/beige

Da de fleste tæpper er håndlavede kan størrelsen på et tæppe variere +/- 4% ift. det opgivne mål.

Der tages forbehold for farvegengivelsen.

Certificeringer

BS EN 14215:2013 CLASS 23 HEAVY DOMESTIC USE

FAGUS

Design Lisbet Friis

Vævet papirtæppe med 3mm bagside i uldfilt

Designer

Lisbet Friis

Den anerkendte tekstildesigner Lisbet Friis har arbejdet tæt sammen med Fabula Living siden 2013 og har været med til at omsætte firmaets designvision til et enkelt og iøjnefaldende udtryk.

Den prisvindende designer bidrager med en omfattende viden om mønstre, farver og materialer og deler virksomhedens sans for detaljer og passion for at skabe langtidsholdbart design.

I sit studie i skoven i Raadvad nord for København er designeren konstant i gang med at tegne, udforske, prøve og teste materialer og farver. Eksperimenterne resulterer ofte i internationale udstillinger og senere ideer til designopgaver for virksomheder. Gennem årene har hun udviklet klassiske farver og mønstre til mange internationale projekter. 

Vejledning til pleje af tæpper

Plejevejledning - Tæpper af papir
Tæppet støvsuges efter behov. Støvsug aldrig tæppet med støvsugermundstykkets børster fremme.
Tæppet har fået smudsafvisende behandling (ScotchgardTM).
Spildt væske skal omgående fjernes med en blød klud, håndklæde eller serviet.
Idet tæpperne er vævet af specialfremstillet papir egnet til brug i private hjem, kan man bruge en lille smule sæbespåneskum (ingen blegemiddel og rengøringsmiddel) og lidt koldt vand til at rense en plet.
Spildte fødevarer kan forsigtigt skrabes af med en skarp genstand som f.eks. en bordkniv. Vær opmærksom på ikke at beskadige eller skære i papirgarnet.
Luftning af tæppet: Tæppet må ikke bankes eller rystes, men bør ligges på en plan flade under luftning.

Se Underlag