ROLIGE
CIRKLER

Formen på et tæppe kan spille en afgørende rolle for stemningen i et rum. Runde tæpper, med deres symmetriske charme, har en unik evne til at samle og definere et rum på en måde, der adskiller sig fra kvadratiske tæpper. 

Med et voksende behov for at samles og hygge hjemme favner de runde tæpper både design og følelser, og vi hylder den stemningsfulde form i flere af vores designs. Fenris, Valhal og to af vores nye designs, Hjalte og Mist fås i runde udgaver.

Uanset om et rundt tæppe placeres i midten af en stue, under et spisebord eller som et samlingspunkt i et soveværelse eller endda under sengen, bidrager formen med en følelse af intimitet og varme, flow og sammenhæng.

Se vores runde tæpper her: FenrisHjalteMistValhal

 
Fabula_Moodboard_2024_05_72dpi

Det perfekte tæppe er en kombination af smuk tekstur, et interessant mønster med mættede farver og naturlige nuancer, der fremhæver stilen i dit hjem. Vi ved, at den rigtige størrelse er altafgørende for et tæppes evne til at forandre og skabe den rigtige stemning i et rum. Derfor tilbyder vi de fleste af vores designs i specialmål.

Læs mere her

KATALOG

Vores nye 2024 katalog er fyldt med skønne designs, farver og inspiration.

Se vores nyeste katalog her

GRØN STEMNING

Den grønne farve, med dens mangfoldighed af nuancer og toner, vækker følelser af ro, fornyelse og en dyb forbindelse til naturen, hvilket gør farven til et populært valg i mange af vores designs, herunder de nye Svalin og Mist, som begge fås i en afdæmpet grøn blandet med beige.

Nuancer af grønt kan forvandle et rum og skabe en både opløftende og harmonisk stemning, og farven er samtidig kendt for at have en dybere og beroligende effekt på humøret.

Ligesom alle vores andre farver holder vi grønt i de naturlige toner, hvilket gør, at tæpperne passer godt sammen med både varme og køligere farvepaletter. Grønt er derfor et alsidigt og tidløst valg, der komplementerer naturlige materialer som træ og sten.

Se vores mange smukke, grønne tæpper her:
Mist, Svalin, BalderDaisyFleurGimle, HolgerLokeRuneVeronica,
Vidar

De bløde og lækre teksturer i et luv-tæppe skaber en både luksuriøs og indbydende taktil oplevelse. De vamsede, bløde overflader og den moderne æstetik rammer tidens stigende behov for ro, nærvær og forbindelse til naturen.

Med fokus på dæmpede toner og uld i høj kvalitet udstråler vores luv-tæpper en stille elegance.

Uanset om tæppet pynter i en stue, et soveværelse eller ethvert rum, der har brug for en strejf af naturlige luksus, giver tæppets tykke og bløde kvaliteter en følelse af sofistikeret varme. 

Se alle luvtæpper her

Mød 2024 kollektionen – en blanding af tykke, bløde teksturer, afdæmpede jordfarver og beroligende mønstre, der omfavner hjemmet med en stemning af naturlig ro og hygge.

Se vores nyheder