NYHEDER 2024

Naturlig ro

Mød 2024 kollektionen – en blanding af tykke, bløde teksturer, afdæmpede jordfarver og beroligende mønstre, der omfavner hjemmet med en stemning af naturlig ro og hygge.

Vi har endnu en gang optimereret kvaliteten ved at kombinere traditionelt og moderne håndværk i et ubesværet samspil med nuancer inspireret af det skandinaviske landskab.

I den rene kollektion har vi brugt den fineste uld og hør, endnu et tegn på vores ambition om at bruge naturlige materialer så vidt muligt.

Edda, Hjalte, Mist og Svalin, opkaldt efter den nordiske mytologi, omfavner hjemmet med naturens hyggelige elegance og harmonerer smukt med træ, keramik og andre naturlige materialer i indretningen.

Alle fås i store størrelser, og netop kunsten at vælge et tilpas stort tæppe er afgørende for at skabe en stilfuld balance i rummet. Uanset størrelsen bidrager de nye tæpper ligesom alle vores andre designs med bedre akustik, varme, hygge og et æstetisk løft.

Håndvævet luv-tæppe i newzealandsk uld og merinould på bomuldskæde
Størrelser: 170×240, 200×300 cm, fås også i specialmål
Farver: off white 

Håndvævet tæppe i newzealandsk uld på hørkæde
Størrelser: 170×240, 200×300, 250×350 cm, fås også i specialmål
Farver: charcoal/grå, grå/lysegrå, grøn/beige

 

Håndvævet luv-tæppe i newzealandsk uld og hør på bomuldskæde 
Størrelser: 170×240, 200×300, Ø240 cm, fås også i specialmål
Farver: off white, grå, latte

Håndvævet tæppe i worsted newzealandsk uld på bomuldskæde
Størrelser: 170×240, 200×300, 250×350, Ø240 cm, fås også i specialmål
Farver: beige/off white, beige/brun, charcoal/beige, grå/lysegrå, grøn/beige

Hjalte

At træde på Hjalte-tæppet er en uovertruffen oplevelse af blød komfort. Ligesom Ask er det vævet med en blanding af uld og hør, og brugen af længere fibre forstærker fylden. Trods tæppets tyngde, der understreger den høje kvalitet, er overfladen let og levende. Den udsøgte uldkvalitet gør tæppet nemt at holde rent og giver en fremragende genrejsningsevne. En tur med støvsugeren sletter nemt fodspor og stier i tæppet. Med farver i grå, off white og latte, krydser Hjalte alle bokse, når det gælder om at skabe en hyggelig og elegant atmosfære.

Mist

Mist-designet fusionerer en rustik, skandinavisk stemning med et strejf af japansk zen. Det subtilt ternede mønster er på én gang markant og nedtonet, hvilket giver tæppet evnen til at tilpasse sig den øvrige indretning. Vi har til fulde udnyttet potentialet i den sublime kartede uld, og brugen af længere fibre skaber en stram, flad overflade og sikrer holdbar kvalitet. Vælg mellem forskellige størrelser, herunder også en rund version. Det gennemførte håndværk i tæppet er en hyldest til kunsten at væve fladt, og kombinerer enkelhed med tidløst design i afdæmpede farver og bringer naturens æstetik og varme ind i hjemmet.

Edda

Vamset, blødt og smuk, hvid tone, mød Edda – indbegrebet af ren hygge. Den fineste New Zealand merinould giver dette tæppe en tæt, blød og blank overflade, der sikrer holdbarhed og forhindrer, at det bliver nusset i overfladen. Investér i indbydende komfort med dette varme og beroligende design. Et tæppe, der kombinerer moderne elegance og fed luksuriøs kvalitet.

Svalin

Ligesom nuancerne er holdt i naturlige og dæmpede toner, er striberne i dette design bløde og levende. Svalin-tæppets subtile, underspillede balance gør det markant eller diskret alt efter, hvad indretningen kræver. Det er håndvævet med newzealandsk uld ved hjælp af en karakteristisk teknik, der giver volumen og holdbarhed. Hørkæden skaber de let slørede striber i twill-vævningen, og blandingen af beroligende grønne, beige og grå toner ændrer sig subtilt med lysets leg og omgivelserne.

Valhal

Valhal er en naturlig nordisk skønhed. En svagt marmoreret overflade giver det håndvævede luvtæppe en iøjnefaldende luksuriøs kvalitet. Afhængigt af lyset og luvretningen skifter nuancerne fra svagt skinnende til mat. Som sten hugget ud af en klippe antager nuancerne af sand, ler, aske og sølv naturens spil med forskellige skiftende og overraskende dybder. Den underspillede wow-faktor kommer fra den udsøgte blanding af uld og viskose i højeste kvalitet og er i samme familie som vores Vidar design. Den mørkere viskose blødgør den lyse glans og skaber et harmonisk samspil ligesom på marmor eller grafit.

Fenris

Et let rustikt, håndvævet tæppe, kendetegnet ved den høje kvalitet, stram vævning og bløde naturlige farveskema. Det harmoniske design komplimenterer forskellige trætyper og stilarter i et hjem. Uregelmæssigheden i farverne og teksturen er skabt bevidst ved at bruge en blanding af glitrende, håndspundet, naturgarn og ren, newzealandsk uld. Tæppet fås også i en rund version, der giver endnu mulighed for at lege med den unikke stemning i indretningen.