LUVTÆPPER

De bløde og lækre teksturer i et luv-tæppe skaber en både luksuriøs og indbydende taktil oplevelse. De vamsede, bløde overflader og den moderne æstetik rammer tidens stigende behov for ro, nærvær og forbindelse til naturen.

Med fokus på dæmpede toner og uld i høj kvalitet udstråler vores luv-tæpper en stille elegance.

Uanset om tæppet pynter i en stue, et soveværelse eller ethvert rum, der har brug for en strejf af naturlige luksus, giver tæppets tykke og bløde kvaliteter en følelse af sofistikeret varme. 

Edda - Nyhed 2024

Håndvævet luv-tæppe i new zealandsk uld og merinould på bomuldskæde
Størrelser: 170×240, 200×300 cm, fås også i specialmål
Farve: 1111 off white

Angelica

Kombinationen af viskose blandet med uld og de smukke farver skabt af den særlige indfarvningsteknik Gabbeh-dye giver en blød glans, der næsten ligner fløjl. Det håndvævede tæppe kommer i de samme nuancer af off white, grå og sort som Erica og er en smuk løsning, hvis man ønsker at mikse to forskellige slags håndvævede i samme farveskala.

Gisli

Den ypperste finish, tone-i-tone nuancer og et smukt diamantmønster skaber en særlig stoflighed på dette håndvævede luvtæppe, som giver et ekstra strejf af eksklusivitet i et hjem. Gisli er klassisk tæppe med et spændende tvist og kommer i mættede farver som varm beige, koksgrå og varm grå.

Hjalte

At træde på Hjalte-tæppet er en uovertruffen oplevelse af blød komfort. Ligesom Ask er det vævet med en blanding af uld og hør, og brugen af længere fibre forstærker fylden. Trods tæppets tyngde, der understreger den høje kvalitet, er overfladen let og levende. Den udsøgte uldkvalitet gør tæppet nemt at holde rent og giver en fremragende genrejsningsevne. En tur med støvsugeren sletter nemt fodspor og stier i tæppet. Med farver i grå, off white og latte, krydser Hjalte alle bokse, når det gælder om at skabe en hyggelig og elegant atmosfære.

Edda

Vamset, blødt og smuk, hvid tone, mød Edda – indbegrebet af ren hygge. Den fineste New Zealand merinould giver dette tæppe en tæt, blød og blank overflade, der sikrer holdbarhed og forhindrer, at det bliver nusset i overfladen. Investér i indbydende komfort med dette varme og beroligende design. Et tæppe, der kombinerer moderne elegance og fed luksuriøs kvalitet.

Valhal

Valhal er en naturlig nordisk skønhed. En svagt marmoreret overflade giver det håndvævede luvtæppe en iøjnefaldende luksuriøs kvalitet. Afhængigt af lyset og luvretningen skifter nuancerne fra svagt skinnende til mat. Som sten hugget ud af en klippe antager nuancerne af sand, ler, aske og sølv naturens spil med forskellige skiftende og overraskende dybder. Den underspillede wow-faktor kommer fra den udsøgte blanding af uld og viskose i højeste kvalitet og er i samme familie som vores Vidar design. Den mørkere viskose blødgør den lyse glans og skaber et harmonisk samspil ligesom på marmor eller grafit.

Vidar

Med dette tykke langhårede tæppe har vi kombineret en diskret luksuriøs stil med vores høje kvalitet. Vidar er lavet i udsøgt uld med fine, lange fibre, der giver tæppet en utrolig holdbarhed og genrejsningsevne, så det bevarer den bløde tykkelse. En lille smule viskose tilføjer en anelse glans, som skifter lidt i tone afhængigt af lyset og gør tæppet både blødt og elegant. Vælg mellem syv smukke tidløse farver.

Frida

Det smukke ved dette håndvævede tæppe træder frem i de fine detaljer. Med en kombination af uld i den bedste kvalitet, en diskret farveskala af beige og grå og en ren stil er Frida enkelhed i sin ypperste form. Den specielle væveteknik giver tæppe mulighed for at ånde.

Nanna

Kvaliteten af dette tykke håndvævstæppe er blødere end blødt, og den omhyggelige måde de tre tråde er lagt sammen på giver den melerede overflade et flammende udtryk. Blandingen af den naturlige, varme farvepalet af koksgrå, varm grå, lysegrå og den ultimative holdbarhed gør Nanna tæppet til en langtidsholdbar investering i ethvert hjem.

Calla

Calla er et lidt fornemt og alligevel ultramoderne håndvævet luvtæppe, der smukt balancerer mellem funktion og æstetik. Det glansfulde spil er inspireret af ægtetæpper og afstemt med høj uldkvalitet og nøje tilpassede farver, så det virker roligt trods et livligt mønster. Med et midnatsblå og beige, der nærmest virker sølvfarvet, tilføjer tæppet tidløs elegance til en stue eller et soveværelse.

Gro

Grafiske mønstre sat sammen med off white og beige og naturlige kontrastfarver skaber et smukt mønster afrundet med en enkel kant. Dette temmelig komplicerede mønster på et håndvævet luvtæppe har krævet det ypperste af væverne. Tæppet er vævet i den bedste New Zealand uld og skåret, så det har en særlig glans, der skifter med lyset.

Lily

Tre eksklusive, spillende farver skaber en varmt eventyrligt udtryk i Lily-tæppet, som er håndvævet med samme specielle teknik som Loke. Uldløkkerne er blevet skåret med en særlig teknik, som giver et glansfuldt spil i overfladen, som ændrer sig efter lysets indfald. Lisbet Friis har tilføjet sin signatur med en stribe, der giver en blød harmoni og kontrast. Indfarvningen har givet farverne et spændende tvist og mere dybde i spillet.

Gjall

Forkæl dig selv med ultimativ hygge med vores luksuriøst tykke luvtæppe Gjall. Håndvævet i ren viskose på en bomuldskæde forstærkes dette tredimensionelle tæppes blødhed med grå og beige nuancer inspireret af naturens ædelsten.

Thor

Dette smukke off-white, langhårede luvtæppe vævet af den bedste kvalitet af new zealandsk uld tilføjer blød og diskret elegance i hjemmet.
Fabula_Ask_Rug_Grey_Wool_Hand-loom_1616_S_861x998