KELIMTÆPPER

Håndvævet tæppe i worsted new zealandsk uld på bomuldskæde
Størrelser: 170×240, 200×300, 250×350, Ø240 cm, fås også i specialmål
Farver: 1211 beige/off white, 1213 beige/brun, 1412 koksgrå/beige, 1627 grå/lysegrå, 1812 grøn/beige

Tanne

Et vendbart håndvævet, uldtæppe, som mikser et enkelt moderne mønster, bløde farver og udsøgt kvalitet. Ulden er den bedste fra New Zealand, og det meget holdbare tæppe kommer i fire forskellige farvekombinationer i naturlige nuancer.

Gimle

Det populære, klassiske design Gimle findes nu også i to bløde og brændte farver inspireret af den skandinaviske naturs farvepalet. Den løvgrønne willow og den gyldne, brændte cork favner harmonisk de skiftende toner på et løvfaldsblad. Hver nuance komplimenterer den tykke fladvævede kvalitet og det smukke, changerende look i den tofarvede overflade på det håndvævede tæppe i newzealandsk uld. Med seks forskellige farvekombinationer at vælge imellem, kan Gimle bruges på utallige måder i hjemmet.

Rolf

Inviter naturen ind i hjemmet med dette enkle håndvævede tæppe i ren uld i de naturlige hvide, grå og koksgrå toner. Ulden er ufarvet og de underspillede toner og teksturer kommer fra uldens naturlige nuancer. Rolf-tæppet møder tidens stigende trang til det naturlige og bæredygtige. Det tykke og meget holdbare tæppe kan vendes, hvilket kan fordoble tæppets levetid.

Balder

En overflod af smukke nuancer inspireret af naturen giver dybde til det klassiske gåseøje-mønster på dette enkle og sofistikerede, håndvævede tæppe. Uanset om man vælger den gyldne honningfarvede Umbra, Forest inspireret af sprøde bøgeblade, klassisk grå, sort eller midnatsblå, er farverne stærke nok til at skille sig ud og dæmpede nok til at passe til diverse træsorter i indretningen. Ved at blande højkvalitets uld og hør i en meget stram vævning har vi bevidst skabt en lidt slidt overflade, som kun bliver smukkere med tiden.

Fenris

Et let rustikt, håndvævet tæppe, kendetegnet ved den høje kvalitet, stram vævning og bløde naturlige farveskema. Det harmoniske design komplimenterer forskellige trætyper og stilarter i et hjem. Uregelmæssigheden i farverne og teksturen er skabt bevidst ved at bruge en blanding af glitrende, håndspundet, naturgarn og ren, newzealandsk uld. Tæppet fås også i en rund version, der giver endnu mulighed for at lege med den unikke stemning i indretningen.

New Freja

Et af vores rene New Zealand uldtæpper, håndvævet i et enkelt mønster, der både skiller sig ud og passer ind i ethvert moderne hjem. Farverne er en klassisk, naturlig blanding af sort, grå og blød naturlig beige og offwhite.

Rosemary

Frækt og alligevel rent og elegant – den røde stribe får dette design til at skille sig ud uden at gå på kompromis med vores kerneværdier – kvalitet og enkelhed. Hver stribe er spundet med to tråde, og tæppet er et perfekt eksempel på den kompromisløshed, der præger hele vores proces.

Poppy

Klare farver som gult og afdæmpet blå blandet med beige giver et legende spil i dette tynde og tætte håndvævede tæppe i uld og hør. Et design der lyser op og skaber liv i rummet. Den neutrale base i begge farvevariationer sikrer, at tæppet ikke er for sart og let at holde.

Camelia

Smuk i sig selv og et stilfuldt bidrag i de fleste indretninger. Med det asymmetriske kvadratiske mønster fylder dette twillvævede tæppe i newzealandsk uld og hør et rum med et kreativt grafiske linjer og dybe, flotte farver. Twill-vævningen med uld og hør giver en raffineret næsten tredimensionel dybde. Primula og Salvia tæpperne kommer i samme kvalitet.

Lotus

Med et skarpt ternet design i en fantastisk farveskala af mørkeblå, aqua-blå, grå og mahogni, introducerer Lotus design en kvalitet i særklasse. Avanceret håndværk, teknikker og en blanding af uld og hør har gjort det muligt at skabe et tæppe i usædvanlig høj kvalitet med en smuk, tredimensionel meleret overflade.

Erica

De tynde striber og den elegante changering skabt af den særlige indfarvningsteknik Gabbeh-dye giver dette tæppe et nedtonet legende udtryk.

Veronica

På dette smukke, klassiske tæppe i håndvævet new zealandsk uld bliver det indbydende mønsterspil styret af nøje udvalgte farver som beroligende indigo, dyb midnatsblå og sort. Med en lille hilsen til svenske kludetæpper tilfører Veronica en øjeblikkelig følelse af stil og komfort i et hjem. Det raffinerede mønster har en næsten tredimensionel visuel effekt takket være den specielle indfarvningsteknik Gabbeh-dye.

Fabula_Ask_Rug_Grey_Wool_Hand-loom_1616_S_861x998