Tæpper i specialmål

Det perfekte tæppe er en kombination af smuk tekstur, et interessant mønster med mættede farver og naturlige nuancer, der fremhæver stilen i dit hjem. Vi ved, at den rigtige størrelse er altafgørende for et tæppes evne til at forandre og skabe den rigtige stemning i et rum. Derfor tilbyder vi de fleste af vores designs i specialmål.

Uanset om du gerne vil samle en sofagruppe, har brug for et elegant lille tæppe på et bestemt sted eller ønsker at få plads til spisebord og stole uden at det bliver klemt, kan du bestille de fleste af vores tæpper i dit ønskemål. Vi kan lave unikke mål – fra den mindste 2 m2 til store tæpper op til 4,5 meter brede og 10 meter lange.

Hvis rummet kræver en blød kontrast, kan vi også lave udvalgte tæpper runde, hvilket kan få et rum til at virke større. 

Vi er konstant dedikeret til at raffinere og tilføje nyt design til vores udvalg af klassiske, moderne tæpper, og når det kommer til størrelse, tilbyder vi endnu flere muligheder. 

Nogle designs kan ikke laves runde eller i de helt store størrelser, men du er altid velkommen til at kontakte os med en forespørgsel.

Da alle tæpper er unikke og de fleste håndvævede, kan størrelsen variere en anelse i forhold til de bestilte mål (+/-4%). Uregelmæssigheder i størrelse, farve og mønster er karakteristisk for håndlavede tæpper.

Et tæppe efter specialmål kan leveres inden for fire til fem måneder. Mod et gebyr er det muligt at få leveret på kun 10 uger.

Bemærk venligst, at du vil blive faktureret for minimum to m2, hvis du bestiller et mindre tæppe. Ved runde tæpper og tæpper på over 20 kvm. beregnes et tillæg på 15%. 

Følgende designs tilbydes i specialmål:

Edda, Hjalte, Mist, Svalin, Angelica, Ask, Bellis, Calla, Daisy, Felicia, Fleur, Gisli, Humle, Vidar, Njord, Lily, Frida, Loke, Balder, Erica, Fenris, Gimle, Gjall, Helga, Lotus, Nanna, New Freja, Odin, Poppy, Rolf, Rosemary, Rune, Tanne, Thor, Una og Veronica