KELIMTÆPPER

Læs mere her 

De bløde og lækre teksturer i et luv-tæppe skaber en både luksuriøs og indbydende taktil oplevelse. De vamsede, bløde overflader og den moderne æstetik rammer tidens stigende behov for ro, nærvær og forbindelse til naturen.

Med fokus på dæmpede toner og uld i høj kvalitet udstråler vores luv-tæpper en stille elegance.

Uanset om tæppet pynter i en stue, et soveværelse eller ethvert rum, der har brug for en strejf af naturlige luksus, giver tæppets tykke og bløde kvaliteter en følelse af sofistikeret varme. 

Læs mere her

 

En løber er som en forfriskende brise i et hjem. Ligesom det ofte er de enkle ting i livet, der gør os glade, kan et mindre tæppe let som ingenting ændre stemningen i et rum fra en blød, beroligende fornemmelse til et varmt strejf af farver. Med en løber er det både nemt, fleksibelt og økonomisk overkommeligt at skabe nyt liv og skifte stil i et hjem. 

Med vores voksende kollektion af løbere tilbyder vi utallige muligheder for at indrette med tidløse striber i en række støvede rosa, røde og brændte farver, dybe, varme koksgrå toner, nuancer af blåt og grønt, jordfarver og bløde nuancer som farvespillet på en strand.

Læs mere her

Naturlig ro

Mød 2024 kollektionen – en blanding af tykke, bløde teksturer, afdæmpede jordfarver og beroligende mønstre, der omfavner hjemmet med en stemning af naturlig ro og hygge.

Vi har endnu en gang optimereret kvaliteten ved at kombinere traditionelt og moderne håndværk i et ubesværet samspil med nuancer inspireret af det skandinaviske landskab.

Læs mere her